DIAGNOSTIKA

Ne ofrojme ekzaminim të detajuar klinik i cili përfshinë historine mjekësore, analizën e gjendjes së kavitaetit oral dhe  analizën e radiografive, marrjen e masave për krijimin e modeleve studiuese, fotografimin e pacientit,dhe planifikimin e terapisë me nje vlerësim të rezultateve përfundimtare duke perfshire dhe koston e shërbimeve.

Kontakto

Stomatologjia Kozmetike

Fastea nga kompoziti është mburojë e hollë që mbulon pjesen e përparme të dhëmbit. Është zgjidhje e përhershme ne rastet kur dhëshironi ta përmirësoni dukjen e dhëmbëve të dëmtuar, të ngjyrosur, dhëmbët e mbivendosur njëri tek tjetri dhe hapësirat e dhëmbëve. Ekzistojnë edhe fasetat nga qeramika që e bëjnë dhëmbin më të bardhë, dhe e sjellin buzëqeshtjen tuaj në perfeksion. Vendosen zakonisht në dhëmbët e përparëm, ku pamja e tyre estetike dhe vlera vijnë të parët në shprehje.

Kontakto

Trajtimet Ortodontike

Në ditët e sotme , ku paraqitja juaj fizike dhe vetë-besimi janë të lidhura me sukses, ortodentët tanë përqëndrohen në arritjen e simetrisë mes dhëmbëve tuaj, fytyrës dhe nofullave për rezultate afatgjata. Ekzistojnë shumë metoda të vendosjes së dhëmbëve në hark ideal, e rëndësishme për ju është që ta zgjidhni trajtimin e duhur. Kënaqësia do të jëtë e jona të ju ndihmojmë në gjetjen e zgjidhjes më të përshtatshme për ju. Keshtuqë ju lutem mos nguroni të caktoni një vizitë konsultuese që t’i merrni informacionet e duhura për planin e terapisë që është pa obligime financiare

Kontakto

Stomatologjia e fëmijëve

Kariesi tek dhëmbët e qumështit zhvillohet në të njejtën mënyrë si tek dhëmbët e përhershëm.
Ka dy faktorë shtesë tipik të fëmijërisë që kontribuojnë në zhvillimin e kariesit. Ata janë:
konsumimi i sasive të tepërta të sheqerit dhe higjena e bobët orale.
Për shkak të përparimit të shpejtë të kariesit tek dhëmbët e qumështit lezioni karioz arrinë relativisht shpejtë tek pulpa.
Ne disa raste kur pupla atakohet nga bakteriet, është i nevojshëm trajtimi i duhur.

Kontakto

Diagnostika

Tek ne bëhen ekzaminimet klinike të pacientëve sipas standardeve të larta si:

  • Vizitë e shkurtër këshilluese që zgjatë afro 10minuta, ku përfshihen diagnostifikimi + plani i terapisë dhe është pa pagesë gjithashtu,
  • Ekzaminimi i detajuar klinik i cili përfshinë historine mjekësore, anazila e gjendjes së kavitetit oral dhe radiografive, marrja e masave për krijimin e modeleve studiuese, fotografimi i pacientit, planifikimi i terapisë me nje vlerësim të rezultateve përfundimtare dhe koston e shërbimeve.

Ekzaminimi i tillë është pa pagesë.

Kontakto

Protetika

Protetika është një seri e procedurave që implementohen nga mjeku për të rivendosur estetikë dhe funksion,
kur ekzistojnë defekte që rezultojnë me humbjen e dhëmbëve.

Protetika ndahet në:

  • Atë mobile ku hyjnë protezat totale dhe parciale nga akrilat dhe valplast, si dhe protezat e skeletuara (metalike).
  • Protetika mobile respektivisht protezat totale bëhet tek pacientët që nuk kanë asnjë dhëmb. Ato mund të jenë proteza klasike totale, apo proteza që mbështeten mbi implante.
  • Protetika fikse ku hyjnë kurorat dhe urat.
Kontankto

Gati për të buzëqeshur?

Kontakti